ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επική ατάκα Τζέιμς σε σχόλιο για την τάπα του Βράνκοβιτς! (pic)

Φοβερή απάντηση του Αμερικανού σε σχόλιο περί... κλοπής!

Επική ατάκα Τζέιμς σε σχόλιο για την τάπα του Βράνκοβιτς! (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους και ως οπαδός των Ιταλών αντέδρασε στο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Όλιβερ και εν τέλει έκρινε την πρόκριση.

Ένας οπαδός θέλησε να πικάρει τον Αμερικανό παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε σχολιάσει νωρίτερα: ”Είναι κλοπή” για τη φάση του πέναλτι, φέρνοντάς του ως αντιπαραβολή την φάση με τον Βράνκοβιτς που έκρινε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του «τριφυλλιού».

«Όχι τόσο μεγάλη κλοπή όσο του Παναθηναϊκού το 1996», ανέφερε ο οπαδός, με τον Τζέιμς να απαντά με αποστομωτική ατάκα: «Φίλε, δεν με νοιάζει γι αυτό. Τότε ήμουν έξι χρονών και με ενδιέφεραν μόνο οι Power Rangers και τα γλυκά»!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.