ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λουτσιάνο: “Δε μίλησα ποτέ με τη διοίκηση – Κανένα θέμα διακοπής συμβολαίου”

Ο Λουτσιάνο Νέβες με δηλώσεις του στη Nova, βάζει τα πράγματα στη θέση τους μετά τα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες, διαψεύδοντας τα περί λύσης συμβολαίου. Παράλληλα, τόνισε ότι οι μάνατζέρ του θα μιλήσουν τηλεφωνικά το απόγευμα με τη διοίκηση.

Λουτσιάνο:

Αναλυτικά, ο Λουτσιάνο μίλησε για: 

-την αποχή των παικτών από κάποιες προπονήσεις: «Μιλήσαμε μεταξύ μας, με τους αρχηγούς μας και πήραμε αυτή την απόφαση. Θεωρώ πως στο αγωνιστικό κομμάτι δεν μας επηρέασε, γιατί έχουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Ελήφθη μια απόφαση, αλλά αυτό δεν μας επηρέασε. Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας και ό,τι συμβαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου δεν μας απασχολεί. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κερδίζουμε και να προσπαθούμε για τη φανέλα που φοράμε».

-το αν θέλει να μείνει και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό: «Οι σκέψεις μας είναι πώς θα παίξουμε καλύτερα και θα επιτελέσουμε το καθήκον μας. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά πρέπει να τα αφήνουμε στην άκρη όταν είμαστε στο γήπεδο. Έχουμε τους ατζέντηδες που καλούνται να συζητήσουν αυτά τα θέματα. Φοράμε μια βαριά φανέλα, είμαστε σε μια ιστορική ομάδα που μπορεί να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 93.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
-το αν υπήρχε συμφωνία για τα οφειλόμενα με τη διοίκηση ή αν του έχει προταθεί λύση συμβολαίου: «Εγώ δεν μιλάω απευθείας με κανέναν. Τα θέματα αυτά τα χειρίζονται οι εκπρόσωποί μου και μιλάνε με τη διοίκηση. Θα μιλήσουν το απόγευμα τηλεφωνικά. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά ουδείς έχει μιλήσει για λύση συμβολαίου. Εγώ δεν μίλησα με τη διοίκηση. Οι συμπαίκτες μου στη διάρκεια της αποχής με ρώτησαν και είπα πως παρότι είχε μείνει πιο πίσω στις πληρωμές θα έπρεπε να επιστρέψουμε στις προπονήσεις. Το οικονομικό θέμα δεν είναι μόνο δικό μου, είναι όλης της ομάδας. Εύχομαι να τα ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα, όλοι έχουμε οικογένειες και εύχομαι να δοθεί μια λύση το συντομότερο».

-το πώς βίωσε το διάστημα της αποχής του: «Ήταν ένα δύσκολο εξάμηνο, αλλά επειδή το είχα ξαναπεράσει είχα την εμπειρία να το διαχειριστώ. Χάρη στη συμπαράσταση όλων μέσα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και την οικογένειά μου, βοηθήθηκα στο να νιώσει πολύ καλύτερα».

-το αν είναι έτοιμος να παίξει με τον Ατρόμητο: «Είμαι έτοιμος για όλα, την απόφαση όμως την έχει ο προπονητής. Αισθάνομαι καλά, έπαιξα σε ένα φιλικό, ένιωσα καλά και αρχίζοντας έναν αγώνα θα δούμε αν είμαι σε θέση να παίξω 90 λεπτά ή λιγότερα. Το σημαντικό είναι να είμαι στο γήπεδο και να βοηθώ τους συμπαίκτες μου να κερδίζουν».

-τον Ατρόμητο: «Όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό δίνουν και τη ζωή τους για να κερδίσουν και ο Ατρόμητος δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Εμείς από τη δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...