ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο αλλαγές στο μυαλό του Ουζουνίδη

Ποιες οι σκέψεις του Εβρίτη τεχνικού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.

Δύο αλλαγές στο μυαλό του Ουζουνίδη

Έπειτα από μια ιδιαίτερη εβδομάδα, η οποία περιελάμβανε διήμερη αποχή από τις προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ανεβάζουν στροφές για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να προχωρήσει σε δύο αλλαγές όσον αφορά τη σύνθεση της ενδεκάδας, με τη μία να είναι αναγκαστική. Στη θέση του τιμωρημένου Εμάνουελ Ινσούα αναμένεται να τοποθετηθεί ο Βαγγέλης Οικονόμου, ενώ… χώρος στην ενδεκάδα θα υπάρξει, όπως όλα δείχνουν και για τον Λουτσιάνο Νέβες.

Ο Βραζιλιάνος πήρε ορισμένα λεπτά συμμετοχής στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ πριν από τη διακοπή λόγω Πάσχα, δεν είναι έτοιμος 100% για να βγάλει 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μπορεί να αγωνιστεί σε φουλ ρυθμούς για περίπου 60 λεπτά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γεγονός αυτό οδηγεί, κατά πάσα πιθανότητα, τον Ουζουνίδη, ώστε να επιλέξει τον Λουτσιάνο Νέβες στο βασικό σχήμα του τριφυλλιού κόντρα στον Ατρόμητο, με τα υπόλοιπα πλάνα του Εβρίτη τεχνικού να αποκαλύπτονται στη σημερινή προπόνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.