ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό από τη FIFA

Η FIFA απέστειλε το σχετικό έγγραφο στον Παναθηναϊκό. Τι μπορούν να κάνουν από εδώ και στο εξής οι «πράσινοι».

Απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό από τη FIFA

Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός για τον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με τη «Live Sport», η FIFA απέστειλε έγγραφο στην ΠΑΕ, ενημερώνοντάς τη και επισήμως για το γεγονός ότι δεν έχουν δικαίωμα διεθνών μεταγραφών για την προσεχή περίοδο λόγω χρεών.

Η FIFA ενημέρωσε το «τριφύλλι», ωστόσο δεν έχουν διασαφηνιστεί οι όροι του ban που επιβλήθηκε, όπως για το εάν ο σύλλογος θα έχει δικαίωμα για μεταγραφές Ελλήνων κάτω των 24 ετών, ή για το εάν θα διατηρηθεί το δικαίωμα ανανέωσης συμβολαίων.

Ουσιαστικά, η ποινή επικυρώθηκε, ωστόσο το μόνο που απομένει να γίνει γνωστό είναι οι περιορισμοί που θα υπάρξουν, κάτι που θα ξεκαθαρίσει από την ΕΠΟ και μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League, όποτε και αν λάβει χώρα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.448 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Θεωρητικά οι πράσινοι μπορούν να κάνουν κινήσεις για αναίρεση της ποινής, αλλά το γεγονός αυτό προϋποθέτει την ύπαρξη ενός σεβαστού ποσού στα ταμεία ώστε να διευθετηθούν τα ανοιχτά μέτωπα προς πρώην ποδοσφαιριστές και πιστωτές, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο τη δεδομένη στιγμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.