ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό από τη FIFA

Η FIFA απέστειλε το σχετικό έγγραφο στον Παναθηναϊκό. Τι μπορούν να κάνουν από εδώ και στο εξής οι «πράσινοι».

Απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό από τη FIFA | panathinaikos24.gr

Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός για τον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με τη «Live Sport», η FIFA απέστειλε έγγραφο στην ΠΑΕ, ενημερώνοντάς τη και επισήμως για το γεγονός ότι δεν έχουν δικαίωμα διεθνών μεταγραφών για την προσεχή περίοδο λόγω χρεών.

Ποιος θα τον προστατέψει απ’ τα δρεπανηφόρα;
Ποιος θα τον προστατέψει απ’ τα δρεπανηφόρα; 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η FIFA ενημέρωσε το «τριφύλλι», ωστόσο δεν έχουν διασαφηνιστεί οι όροι του ban που επιβλήθηκε, όπως για το εάν ο σύλλογος θα έχει δικαίωμα για μεταγραφές Ελλήνων κάτω των 24 ετών, ή για το εάν θα διατηρηθεί το δικαίωμα ανανέωσης συμβολαίων.

Ουσιαστικά, η ποινή επικυρώθηκε, ωστόσο το μόνο που απομένει να γίνει γνωστό είναι οι περιορισμοί που θα υπάρξουν, κάτι που θα ξεκαθαρίσει από την ΕΠΟ και μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League, όποτε και αν λάβει χώρα.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Θεωρητικά οι πράσινοι μπορούν να κάνουν κινήσεις για αναίρεση της ποινής, αλλά το γεγονός αυτό προϋποθέτει την ύπαρξη ενός σεβαστού ποσού στα ταμεία ώστε να διευθετηθούν τα ανοιχτά μέτωπα προς πρώην ποδοσφαιριστές και πιστωτές, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο τη δεδομένη στιγμή.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close