ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλησιάζει ιστορικό ρεκόρ ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά στο ιστορικό και αήττητο finish στην κανονική περίοδο της Basket League.

Πλησιάζει ιστορικό ρεκόρ ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν επιτυχημένα την πρόβα τζενεράλε εν όψει των αναμετρήσεων με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με 87-63 του Κολοσσού Ρόδου στο ΟΑΚΑ.

Με τη νίκη τους αυτή, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ διεύρυναν το αήττητο σερί τους φτάνοντας στο 23-0 και πλέον βρίσκονται αρκετά κοντά σε μια επίδοση ρεκόρ, εφ’ όσον τερματίσουν δίχως ήττα στην κανονική περίοδο της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη τρεις αγωνιστικές μπροστά του ώστε να «κλειδώσει» την καταγραφή του στην ιστορία και σε ένα επίτευγμα που έχει συμβεί ελάχιστες φορές στο παρελθόν, μετά τη σεζόν 1986/87 και το 18-0 του Άρη αλλά και το 26-0 του Ολυμπιακού τη σεζόν 2010-11.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.594 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» έχουν προ πολλού καταρρίψει το προηγούμενο καλύτερο σερί τους στην κανονική περίοδο της Basket League, το 16-0 της σεζόν 2007-2008, με το 14-0 της περιόδου 2015-16 και το 10-0 της περιόδου 1998-99 να συμπληρώνουν την τριάδα,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.