ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα για το ματς με τον Ατρόμητο

Ποιοι παίκτες φαίνεται να έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα στο αυριανό ματς της Λεωφόρου.

Η πιθανή ενδεκάδα για το ματς με τον Ατρόμητο

Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο για την 27η αγωνιστική της Super League, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην έχει ανοίξει πλήρως τα… χαρτιά του, όσον αφορά την ενδεκάδα.

Βάσει λογικής κι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στη σημερινή, τελευταία προπόνηση εν όψει Ατρομήτου, ο Εβρίτης τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σε ακόμη ένα ματς, έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα ανεβάσει τους «πράσινους» στη βαθμολογία, έπειτα από την οριστικοποίηση του -3 για την υπόθεση Βέμερ, που έφερε την ομάδα στην 11η θέση.

Όπως όλα δείχνουν, κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον Κουρμπέλη να παραμένει ως στόπερ, έχοντας δίπλα του τον Κολοβέτσιο. Ο Οικονόμου θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ινσούα στα αριστερά (τιμωρημένος), ενώ δεξιά στην άμυνα θα τοποθετηθεί ο Γιόχανσον.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Τζανδάρης και Κάτσε θα καλύψουν τον άξονα, με τους Άντονι Μουνιέ και Ρόμπιν Λουντ να τοποθετούνται στα «φτερά», τον Χρήστο Δώνη να παραμένει κατά πάσα πιθανότητα στην κορυφή της επίθεσης, με τον Λουτσιάνο Νέβες να τοποθετείται ένα κλικ πιο πίσω από τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τις ως τώρα ενδείξεις, ο Ουζουνίδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Λουτσιάνο, ο οποίος δεν έχει τον απαραίτητο ρυθμό για να αγωνιστεί σε όλο το ματς, ωστόσο μπορεί να προσφέρει για περίπου 60 λεπτά.

Το ερώτημα που προκύπτει έχει να κάνει με την κατάσταση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με ενοχλήσεις στην πλάτη. Αντίθετα, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αναμένεται να προπονηθεί κανονικά σήμερα και να μπει στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.