ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς Γιουλ στη 12άδα η Ρεάλ

Επιλογή του Λάσο, ερωτηματικά για τη συμμετοχή του στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς Γιουλ στη 12άδα η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Φουενλαμπράδα στη δική της πρόβα τζενεράλε για τα δύο πρώτα ματς με τον Παναθηναϊκό στη φάση των προημιτελικών της Euroleague, με τον Σέρχιο Γιουλ να είναι εκτός αποστολής.

Πολλοί περίμεναν ότι ο Ισπανός σταρ, ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, θα είχε καταφέρει να μπει στη 12άδα, έστω για να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Πλέον μένει να φανεί εάν η επιλογή του Λάσο είναι κάποιο… προμήνυμα για τα ματς της Αθήνας, με τις επόμενες ημέρες να κρίνουν το κατά πόσο θα μπορέσει να μπει στην αποστολή της Ρεάλ, με τους Ισπανούς πάντως να αναφέρουν ότι υπάρχουν πιθανότητες να τα καταφέρει.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός 12άδας έμεινε και ο Καμπάτσο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στη 12άδα της Ρεάλ για τα δύο ματς του ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...