ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με φορμαρισμένο Ντόνσιτς η Ρεάλ στην Αθήνα

Ο Σλοβένος σταρ της Ρεάλ ήταν ο πρωταγωνιστής στην άνετη νίκη επί της Φουενλαμπράδα.

Με φορμαρισμένο Ντόνσιτς η Ρεάλ στην Αθήνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με άνεση από την έδρα της Φουενλαμπράδα επικρατώντας με 90-75, έχοντας τον Ντόνσιτς (17π) και τους Ράντολφ – Αγιόν (16 και 14 πόντοι) σε εξαιρετική κατάσταση, περνώντας με επιτυχία την πρόβα τζενεράλε πριν από τα ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός 12άδας έμειναν οι Σέρχιο Γιουλ και Φακούντο Καμπάτσο. Άπαντες περίμεναν να δουν έστω και για λίγα λεπτά στο παρκέ τον Ισπανό σταρ, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, γεγονός που θέτει ακόμη αμφιβολίες για την παρουσία του Γιουλ στα δύο πρώτα ματς με Παναθηναϊκό, κάτι που θα φανεί εντός εβδομάδας.

Αντίθετα, ο Καμπάτσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, θα προλάβει τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.441 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...