ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Προλαβαίνει τον Παναθηναϊκό ο Καμπάτσο»

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι θα καταφέρει να μπει στη 12άδα για τα δύο πρώτα ματς του ΟΑΚΑ.

«Προλαβαίνει τον Παναθηναϊκό ο Καμπάτσο»

Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, θα βρίσκεται στη διάθεση του Πάμπλο Λάσο για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τον Κάρλος Σάντσεθ Μπλας, ο Καμπάτσο αναμένεται να προφυλαχθεί στην αναμέτρηση με τη Φουενλαμπράδα ώστε να ανεβάσει το ποσοστό ετοιμότητάς του εν όψει των ματς με τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.