ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (17:15, PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Πάλης… συνέχεια στο γήπεδο, για τη φανέλα

Μέσα στον κυκεώνα προβλημάτων και της αβεβαιότητας σχετικά με την επόμενη ημέρα, τα παιδιά του Μαρίνου Ουζουνίδη επιστρέφουν στους αγωνιστικούς χώρους με στόχο να κάνουν το καλύτερο δυνατό κόντρα στον Ατρόμητο.

Πάλης... συνέχεια στο γήπεδο, για τη φανέλα

Η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο (17:15) ολοκληρώνει μια αρκετά ταραχώδη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, με τους ποδοσφαιριστές των πρασίνων να προχωρούν σε διήμερη αποχή, ούτως ώστε να λάβουν έστω ένα μέρος από τα χρήματα που τους όφειλε η διοίκηση.

Παράλληλα, επικυρώθηκε η επιβολή ποινής στο τριφύλλι για την υπόθεση Βέμερ, που οδήγησε στην αφαίρεση τριών βαθμών και έστειλε τον Παναθηναϊκό στην 11η θέση του πρωταθλήματος.

Οι ειδήσεις που έρχονται από το εξωαγωνιστικό μέτωπο και η αβεβαιότητα που υπάρχει σχετικά με την επόμενη ημέρα δεν αποτελούν τα καλύτερα δυνατά εχέγγυα ώστε να υπάρξει πλήρης συγκέντρωση στο αγωνιστικό σκέλος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά τα προβλήματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό στα εναπομείναντα ματς, αρχής γενομένης από το σημερινό με τον Ατρόμητο, την ομάδα-αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.