Η ήττα με 3-2 σετ από τη Νίκη Αιγινίου στην Κυψέλη, μπορεί να πόνεσε, αλλά δεν καταδίκασε το τριφύλλι, όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο Σωτήρης Πανταλέων. Το έργο του Παναθηναϊκού για την εξασφάλιση της σωτηρίας μέσω των πλέι άουτ έγινε πιο δύσκολο, ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.

Η πρώτη ευκαιρία ώστε να ανατραπεί η κατάσταση έρχεται σήμερα, μέσω της Αλεξανδρούπολης, με την ομάδα του Ανδρεόπουλου να αντιμετωπίζει τον Εθνικό στην έδρα του, αναζητώντας το «διπλό» ώστε η ομάδα να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της αποφυγής του υποβιβασμού.

Στα ευχάριστα για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή του νεαρού άσου του, Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και ενσωματώθηκε στην αποστολή του τριφυλλιού.

Ο Σωτήρης Πανταλέων είπε τα εξής για το παιχνίδι: «Την Τετάρτη χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στην έδρα μας αλλά δε μας βοηθάει να στεκόμαστε εκεί. Εχουμε άλλα τρία ματς που πρέπει και μπορούμε να νικήσουμε. Χάθηκε μία ευκαιρία για τρίποντο αλλά δεν καταδικαστήκαμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν μάθει να παλεύουν στα δύσκολα και αυτό θα κάνουμε και στην Αλεξανδρούπολη».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS