ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτοιμη για ΟΑΚΑ – φωτιά η Θύρα 13

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη.

Έτοιμη για ΟΑΚΑ - φωτιά η Θύρα 13

Οπως είναι γνωστό, τα εισιτήρια για τα δυο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη και την Πέμπτη, για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, έχουν εξαντληθεί.

Οι φίλοι της ομάδας έχουν προμηθευτεί από νωρίς τα “μαγικά χαρτάκια” και ετοιμάζονται να δώσουν τη δική τους μάχη στην κερκίδα, προκειμένου να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να φτάσει στις νίκες, στις κρίσιμες αναμετρήσεις με τη βασίλισσα.

Η Θύρα 13 είναι έτοιμη για… έδρα – φωτιά στο πρώτο κρίσιμο ματς με τη Ρεάλ. Ο κόσμος είναι σε κινητοποίηση, το ΟΑΚΑ θα γεμίσει από νωρίς και το σίγουρο είναι ότι το κλειστό θα αποτελέσει τον 6ο παίκτη της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ και ευχή όλων είναι, εκτός από να στηθεί ένα καταπράσινο πάρτι στις εξέδρες, να έρθει και η νίκη, ώστε να γίνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.