ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλαχοδήμος: «Είμαστε μια οικογένεια, συγχαρητήρια για τη νίκη»

Οι δηλώσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου για τη νίκη επί του Ατρομήτου.

Βλαχοδήμος: «Είμαστε μια οικογένεια, συγχαρητήρια για τη νίκη»

ροσπαθώ σε κάθε ματς να βοηθάω την άμυνα, όπως με βοηθά κι αυτή. Θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα, όπως όλα τα παιδιά. Κάναμε και λάθη αλλά αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη και ήρθε.  Ο καθένας έχει να κάνει τη δική του δουλειά, έτσι κι εγώ. Συγχαρητήρια στην ομάδα, τρέξαμε πολύ.

Είχα πει τον Γενάρη πως χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε ομάδα, με όλα αυτά που έχουν συμβεί, έχει γίνει αυτό.

Είχαμε πει πως ο καθένας πρέπει να προσέχει τον εαυτό του παρόλο που δεν ερχόμασταν στις προπονήσεις. Θέλαμε τη νίκη σήμερα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν κερδίζεις, οι επόμενες μέρες είναι πιο χαλαρές. Μπορούμε να χαρούμε σήμερα και αύριο ίσως και από εκεί και πέρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς.

Νομίζω το τετ α τετ στην αρχή ήταν η δυσκολότερη επέμβαση κόντρα στον Ατρόμητο.

Και με έναν παίκτη λιγότερο, όλοι έδωσαν τα πάντα, αυτό μας έκανε μια ομάδα, είμαστε μια οικογένεια στα αποδυτήρια και στο γήπεδο», δήλωσε ο 24χρονος γκολκίπερ στην κάμερα των καναλιών Novasports.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.