ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτοί είναι οι διαιτητές για τα δύο πρώτα ματς με τη Ρεάλ

Επαληθεύτηκαν οι φήμες της περασμένης εβδομάδας. Δείτε τις τριάδες των ρέφερι στο Game 1 και στο Game 2 του ΟΑΚΑ.

Αυτοί είναι οι διαιτητές για τα δύο πρώτα ματς με τη Ρεάλ

Oι πληροφορίες που είχαν ακουστεί κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, περί ορισμού του Λουίτζι Λαμόνικα στο πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης να επιβεβαιώνονται.

Στο πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τη Ρεάλ (17/4) οι διαιτητές θα είναι οι: Λαμόνικα (Ιταλία), Γιαβόρ (Σλοβενία), Λάτισεβς (Λετονία).

Στο δεύτερο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τη Ρεάλ (19/4) οι διαιτητές θα είναι οι: Μπελόσεβιτς (Σερβία), Ράντοβιτς (Κροατία), Μπολτάουζερ, (Σλοβενία).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το θέμα ανέδειξε το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Πράσινη», η οποία αναφέρει τα εξής:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...