ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Respect» από Ουάρντα σε Γιόχανσον και οπαδούς! (pic)

O ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου απένειμε τα εύσημα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού αλλά και τον Ματίας Γιόχανσον.

«Respect» από Ουάρντα σε Γιόχανσον και οπαδούς! (pic)

Μια ιδιαίτερη στιγμή εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, όταν ο Άμρ Ουάρντα έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας λόγω κράμπας, μετά από διεκδίκηση της μπάλας.

Ο πρώτος που αντιλήφθηκε το γεγονός ήταν ο Ματίας Γιόχανσον που έσπευσε να τον βοηθήσει ώστε να ξεπεράσει την κράμπα, μέσω των κλασικών ασκήσεων που γίνονται σε αυτήν την περίπτωση.

Όταν ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής σηκώθηκε, αγκάλιασε τον Σουηδό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού φιλώντας τον στο μέτωπο, ως δείγμα αναγνώρισης της βοήθειας που έλαβε.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγο αργότερα, ο Ουάρντα ανέβασε στο προφίλ του το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τον Γιόχανσον και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Σας ευχαριστώ και μεγάλος σεβασμός για εσένα και όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.