Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τρέι Τόμπκινς:

«Νομίζω πως βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε αυτοπεποίθηση. Όλοι ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα, με τους… τρελούς οπαδούς του Παναθηναϊκού να μεταδίδουν πολλή ενέργεια στην ομάδα τους», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού σέντερ.

Για τον Καμπάτσο: «Ο Φακού έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς τη φετινή σεζόν. Είναι γρήγορος και αρκετά σκληρός σαν παίκτης. Νομίζω όμως ότι ως ομάδα μπορούμε να καλύψουμε το κενό του Φακού και να δώσουμε τα πράγματα που έδινε κι εκείνος».

Για το αν υπάρχει φαβορί στη σειρά: «Ποτέ δεν σκέφτομαι ποιος είναι το φαβορί. Ο αντίπαλος έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, που έχει τρομερή υποστήριξη από τον κόσμο της, όμως εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι».

Για τη σημασία του ματς: «Αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική εβδομάδα της σεζόν για εμάς. Πρέπει να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και να κάνουμε ένα βήμα για να φτάσουμε στο Final Four. Είναι ένας από τους στόχους μας και η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη».