ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διάψευση από την ΠΑΕ στα νέα σενάρια για επενδυτές

Οι «πράσινοι» χαρακτηρίζουν ως αβάσιμο το νέο δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στα χέρια του πρόταση από εξωτερικό για την ΠΑΕ.

Διάψευση από την ΠΑΕ στα νέα σενάρια για επενδυτές

Δημοσίευμα ιστοσελίδας έκανε λόγο για επίσημη πρόταση από όμιλο ξένων επενδυτών στον Γιάννη Αλαφούζο, για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το εν λόγω δημοσίευμα ανέφερε ότι η πρόταση που έγινε στον Γιάννη Αλαφούζο αφορούσε τα εξής: 13 εκατ. ευρώ για τις μετοχές, χάρισμα 7 εκατ. ευρώ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και προσφορά 7,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό έσπευσαν να διαψεύσουν τα όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν υπάρχει τίποτα για ξένους επιχειρηματίες και ενδιαφέρον για την ΠΑΕ».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...