ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Αυτοί ΠΑΛΕΥΟΥΝ για την αξιοπρέπεια και ΑΥΤΟΙ διαλύουν τον Παναθηναϊκό!

Ο Τάσος Νικολογιάννης κάνει πρεμιέρα στο panathinaikos24.gr με άρθρο - ΦΩΤΙΑ για όλα όσα συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό!

Αυτοί ΠΑΛΕΥΟΥΝ για την αξιοπρέπεια και ΑΥΤΟΙ διαλύουν τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός!

Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας. Αυτό το ξέρουν, τον σέβονται και τον τιμούν ΜΟΝΟ όσοι βρίσκονται στο Κορωπί και δουλεύουν απλήρωτοι για την αξιοπρέπεια του συλλόγου. Και παρουσιάζονται στο γήπεδο με αξιοπρέπεια. Μόνο αυτοί ξέρουν που παίζουν και που δουλεύουν. Όλοι όσοι βρίσκονται στη διοίκηση (αναφέρομαι στα μεγαλοστελέχη) έχουν διασύρει το όνομα του συλλόγου, που βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην Β’Εθνική.

Ο Αλαφούζος με τα εγκληματικά λάθη, που έχει κάνει και την απόφασή του να αφήσει στα κρύα του λουτρού τον προπονητή και τους παίκτες λίγες ημέρες μετά το τέλος των μεταγραφών που ο ίδιος ενέκρινε, έχει φέρει την ομάδα στο χείλος του γκρεμού. Και οι άμεσοι συνεργάτες του… οργιάζουν, προκειμένου να βγάλουν τον εαυτό τους από το κάδρο των ευθυνών. Έλα, όμως, που ο κόσμος δεν τρώει άλλο κουτόχορτο.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος έχει κρίνει και τον Χρήστο Παναγόπουλο και τον πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου, που κάθε μέρα που περνάει ξεφτιλίζει και άλλο το όνομά του και την καριέρα που έκανε στον Παναθηναϊκό. Αυτοί οι δύο έχουν πρωταγωνιστήσει στον πόλεμο, που γίνεται σε βάρος του ανθρώπου που κρατάει όρθιο τον Παναθηναϊκό ακόμα και σήμερα. Και εννοώ τον Ουζουνίδη. Οσο κερδίζει η ομάδα και ο κόσμος αποθεώνει τον Μαρίνο και τους παίκτες, τόσο… τρελαίνονται αυτοί. Σκάνε από την στενοχώρια τους. Ο Κωνσταντίνου σχεδόν κάθε μέρα λέει άσπρο, γίνεται μαύρο. Ακόμα και σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ που ήταν κατηγορούσε τον Ουζουνίδη, για κάποιες μεταγραφές. Μιλάμε για τύπο… άνιωθο, που δεν ξέρει που βρίσκεται.

Αντί όλοι αυτή στην διοίκηση να κάνουν τον σταυρό τους, που ο Ουζουνίδης είναι στον πάγκο της ομάδας και δεν έχει διαλυθεί ο σύλλογος, συνεχίζουν και τον κατηγορούν!

Τους χαλάει τα σχέδια η ομάδα, όμως. Θα ήθελαν να τρώει τεσσάρες και πεντάρες, για να βγουν να τα ρίξουν στον Ουζουνίδη και τους «αχάριστους παίκτες, που ζητάνε τα λεφτά τους, ενώ και σε άλλες ομάδες παίζουν απλήρωτοι οι παίκτες, αλλά τέτοια φασαρία δεν κάνουν».

Ναι, αυτό που είδατε σε εισαγωγικά είναι κουβέντες, που λέει ο Κωνσταντίνου κάθε μέρα δεξιά και αριστερά. Ο Κωνσταντίνου, που δεν ήρθε στο γήπεδο κόντρα στον Ατρόμητο, διότι λέει, ότι βρέθηκε στα Εμιράτα. Βρήκε δικαιολογία για να μην έρθει. Τώρα τα Εμιράτα με την Κηφισιά, δεν ξέρω πόση απόσταση έχουν, πάντως είναι αρκετά μακριά. Ο Κωνσταντίνου, που έχει δηλώσει ότι ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει πλήρη φάκελο και θα πάρει άδεια και ο φάκελος θα κατατεθεί μισοάδειος. Ο Κωνσταντίνου, που λέει, ότι δεν μιλάει με τον Παναγόπουλο και κάθε μέρα μιλάει μαζί του. Αυτός ο Κωνσταντίνου τολμάει και πιάνει στο στόμα του τον Ουζουνίδη, τον Σαραβάκο και τους παίκτες ότι αξιοπρεπές έχει απομείνει στην ομάδα αυτή την εποχή .

Ο κόσμος, όμως, τους έχει κρίνει όλους και τους έχει γράψει η ιστορία του Παναθηναϊκού με κατάμαυρα γράμματα. Πρώτα τον Γιάννη Αλαφούζο, που έχει φθάσει την ομάδα σε χειρότερη κατάσταση, από τότε, που την παρέλαβε στην χρεωκοπία και στα πρόθυρα του υποβιβασμού και μετά  το Δ.Σ, που όλο αυτό το διάστημα συναίνεσε στην διάλυση του συλλόγου και φυσικά τον Κωνσταντίνου, που σαν πρόεδρος έχει διασύρει τον σύλλογο με αυτά, που λέει και με αυτά, που κάνει. Φυσικά στο κάδρο είναι και ο Χρήστος Παναγόπουλος, που εδώ και καιρό δρα παρασκηνιακά, διότι –υποτίθεται- δεν ασχολείται με τα δρώμενα του συλλόγου.

Ολοι οι Παναθηναϊκοί, που υποφέρουν αυτή την στιγμή, έχουν πολύ ψηλά τον Ουζουνίδη, τον Σαραβάκο, όλο το σταφ στο Κορωπί και τους παίκτες, που κάνουν τα πάντα και παρουσιάζονται με αξιοπρέπεια στο γήπεδο και στον εσωτερικό πόλεμο απαντάνε με νίκες, όπως αυτές με τον Ατρόμητο. Οι άλλοι δεν υπάρχουν για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να πω και κάτι άλλο. Ενας άλλος άνθρωπος, που έβαλε πλάτη για τον σύλλογο αλλά και αυτός έφυγε ήταν ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Αυτός κράτησε τους παίκτες, αυτός προσπάθησε να μην διαλυθεί ο σύλλογος . Το ευχαριστώ από το παρεάκι της ΠΑΕ; Πόλεμος, πόλεμος, πόλεμος . Αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι και έχοντας κάνει τα πάντα, για να σωθεί ένας μεγάλος σύλλογος, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

*Και Β’ Εθνική να μην πέσει η ομάδα φέτος εξωαγωνιστικά, αν δεν αλλάξει κάτι και μείνει η ίδια διοίκηση θα πέσει του χρόνου αγωνιστικά από τον πρώτο γύρο. Εκτός όλων των άλλων με την αφαίρεση βαθμών από τον Βέμερ και αν τελικά δεν πληρωθεί ο παίκτης μέσα στην εβδομάδα η διοίκηση υποθηκεύει και την ευρωπαϊκή παρουσία τα επόμενα χρόνια και στερεί από την ομάδα τη δυνατότητα να διεκδικήσει το σβήσιμο της ποινής της στην Ευρώπη.

*Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί να προχωρήσει το deal για το Athens Alive , διότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους ξένους επενδυτές είναι η μόνη λύση για να γίνει και πάλι ο σύλλογος Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.