ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Αλαφούζου – Πιεγκμπονσάντ για την ΠΑΕ

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Ταϋλανδό μεγιστάνα για την ΠΑΕ. Τι ειπώθηκε, που υπήρξε διαφορά.

Συνάντηση Αλαφούζου - Πιεγκμπονσάντ για την ΠΑΕ

Η «Pan Asia» έχει μπει στο προσκήνιο, μέσω του ενδιαφέροντός της για την ΠΑΕ, την ίδια ώρα που στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να διαψεύδουν τα περί του θέματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Live Sport», ο Γιάννης Αλαφούζος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Ταϋλανδό επιχειρηματία και εκπρόσωπο του fund, Πάιρο Πιεγκμποσάντ ώστε να συζητηθούν περαιτέρω τα της ΠΑΕ. Η προσφορά του consortium, η οποία έγινε γνωστή από εχθές, ήταν η εξής: α) 13 εκατ. ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο, β) 7,5 εκατ. για το προπονητικό στο Κορωπί, γ) χάρισμα 7 εκατ. από τη δέσμευση του τηλεοπτικού συμβολαίου, δ) 20 εκατ. ευρώ επένδυση για τις ανάγκες της ομάδας.

Η πρόταση του fund δεν βρήκε σύμφωνο τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ζητά επιπλέον 13 εκατ. ευρώ ώστε να απεμπλακεί από την ΠΑΕ και μάλιστα φέρεται να είπε στον Ταϋλανδό ότι σε διαφορετική περίπτωση δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την πρότασή των επενδυτών. Η αξίωση αυτή οδήγησε στην ολοκλήρωση της συνάντησης, καθώς ο Πιεγκμπονσάντ ήταν αρνητικός.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.716 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...