ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εχεις… στο ΟΑΚΑ μια δουλειά

Απόψε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ.

Εχεις... στο ΟΑΚΑ μια δουλειά

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μεγάλη μάχη των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και ο κόσμος της ομάδας ετοιμάζεται για ένα ξεχωριστό πάρτι στις κερκίδες. Πάνω από 18.000 φίλοι του “τριφυλλιού” θα δώσουν το “παρών” στην αναμέτρηση, δημιουργώντας κολασμένη ατμόσφαιρα και βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη νίκη στο πρώτο κρίσιμο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο κόσμος οφείλει να μην απαντήσει στην οποιαδήποτε πρόκληση και μόνο με φωνή και παλμό να μετατρέψει το ΟΑΚΑ σε ένα… πράσινο καμίνι και να σπρώξει τους παίκτες προς το θετικό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της ΚΑΕ

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα ήθελε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, η οποία αποδείχθηκε περίτρανα με την εξάντληση των εισιτηρίων των δύο πρώτων προημιτελικών της Euroleague με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης (17/4 και 19/4) σχεδόν άμεσα μετά την έκδοσή τους.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο από φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν δύο αγώνες μεταξύ κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα σπουδαίο κλαμπ που χαίρει του απεριόριστου σεβασμού μας και με το οποίο παραδοσιακά μας συνδέουν αγαστές σχέσεις. Ευχόμαστε να διεξαχθεί μια όμορφη σειρά και η καλύτερη ομάδα να πάρει την πρόκριση για το Final 4 του Βελιγραδίου.

Εν όψει των συγκεκριμένων αγώνων και δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στη διοργάνωση, η διοίκηση της ΚΑΕ καλεί τους φιλάθλους της να είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά προσεκτικοί στηρίζοντας την ομάδα μόνο με τη φωνή τους. Εξάλλου, αυτό είναι κάτι που ξέρουν να κάνουν καλύτερα απ’ όλους.

Σε αυτές τις αναμετρήσεις θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί ώστε να μην διακυβευτεί η πορεία μας προς το Βελιγράδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...