Το ενδιαφέρον και η πρόταση από τον Ταϊλανδό μεγιστάνα Πάιρο Πιεγκμπονσάντ είναι υπαρκτά.

Το κονσόρτσιουμ έχει καταθέσει μία συγκεκριμένη προσφορά (13 εκατ. ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο, 7,5 εκατ. για το προπονητικό στο Κορωπί, χάρισμα 7 εκατ. από τη δέσμευση του τηλεοπτικού συμβολαίου +20 εκατ. επένδυση για τις ανάγκες τις ομάδες), η οποία, προς το παρόν, φαίνεται να μη βρίσκει σύμφωνο τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της LIVESPORT, ο Αλαφούζος άσκησε ως μέτρο πίεσης την πιθανότητα της Β΄Εθνικής!

«Ετσι όπως πάνε τα πράγματα, η ομάδα θα υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική. Εγώ μπορώ να πουλήσω τους παίκτες και να πάρω πίσω ένα μέρος των χρημάτων που έχω βάλει, αλλά τι να την κάνετε εσείς μια ομάδα στη Β΄ Εθνική;», είπε.

Είναι σίγουρο οτι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και θα δούμε ποια θα είναι η κατάληξή τους. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι κοντά στο όλο θέμα, καθώς με δική του μεσολάβηση, έχουν γίνει οι επαφές. Η κυβέρνηση είναι ενήμερη για όλες τις εξελίξεις και μάλιστα σκοπεύει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα από τα πλάνα της, είτε το μέλλον είναι με τον Ταϊλανδό, είτε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οσον αφορά στα του γηπέδου, ο Πιεγκμπονσάντ γνωρίζει πολύ καλά το πλάνο του Βοτανικού, θέλει να προχωρήσει το πρότζεκτ εκεί, σε περίπτωση που πάρει την ΠΑΕ και μάλιστα έχει μιλήσει και με την κυβέρνηση για το συγκεκριμένο ζήτημα.