ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απρόοπτο στην πτήση της Ζαλγκίρις για την Αθήνα!

Πρόβλημα αντιμετώπισε η αποστολή των Λιθουανών.

Απρόοπτο στην πτήση της Ζαλγκίρις για την Αθήνα!

Επεισοδιακή ήταν η πτήση που μετέφερε την αποστολή της Ζαλγκίρις από το Κάουνας στην Αθήνα για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης διαπιστώθηκε ότι υπήρχε θέμα με τα φρένα ενός τροχού του αεροπλάνου, ενώ κατά τη διάρκεια της προσγείωσης ο τροχός έπιασε φωτιά!

Η πυροσβεστική ήταν ενήμερη και περίμενε την προσγείωση για το θέμα με τα φρένα, αντιμετωπίζοντας επίσης το ζήτημα με τη φωτιά, δίχως να πάρει έκταση.

Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του
Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του 29.514 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τα μέλη της αποστολής; Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τη μεταφορά τους και μάλιστα άπαντες έμαθαν αργότερα για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η πτήση τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ