ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Απάντηση Αϊδινιώτη: «Δεν επιτέθηκα στον Κασιδόκωστα – Έβρισε χυδαία τον Παναθηναϊκό»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού.

Απάντηση Αϊδινιώτη: «Δεν επιτέθηκα στον Κασιδόκωστα – Έβρισε χυδαία τον Παναθηναϊκό» | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά η απάντηση του Γιάννη Αϊδινιώτη στο panathinaikos1908.gr:

Φιλική νίκη στο Μοσχάτο
Φιλική νίκη στο Μοσχάτο 416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται ο Παναθηναϊκός και εγώ προσωπικά από την Ομοσπονδία Πυγμαχίας, συνεχίζεται, αλλά στους αγώνες του Σαββάτου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η σκανδαλώδης ήττα του αθλητή μας Μετάι και η φραστική επίθεση που δέχτηκα από τον πατέρα του Γιάννη Κασιδόκωστα, που «υποκινείται» από την Ομοσπονδία, έχουν ως σκοπό να πλήξουν το Σύλλογο και εμένα προσωπικά. Ουδέποτε επιτέθηκα στον κ. Κασιδόκωστα και μάρτυρές μου είναι όλοι οι παρευρισκόμενοι που μπήκαν στη μέση για να με ηρεμήσουν και μου συνέστησαν να μη δώσω συνέχεια, όταν ο κ. Κασιδόκωστας έβρισε χυδαία μπροστά σε όλο τον κόσμο, τον Παναθηναϊκό, εμένα και τη σύζυγό μου επειδή του επισήμανα ότι ο γιος του δεν μπορεί να αγωνίζεται με άλλες ομάδες όταν ανήκει ακόμα στον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός ότι ο κ. Κασιδόκωστας έκανε έγγραφη αναφορά μέσω της Ομοσπονδίας τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, αλλά και το γεγονός πως ουδέποτε προσήλθε στα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης προκειμένου να καταγγείλει το οτιδήποτε, μαρτυρά τη στοχευμένη και αήθη επίθεση που δεχόμαστε από την Ομοσπονδία που προσπαθεί με ψευδή δημοσιέυματα να μας βλάψει. Να γνωρίζει και ο κ. Κασιδόκωστας και οι κύριοι της Ομοσπονδίας ότι δεν θα περάσει έτσι αυτό το περιστατικό. Βρίσκομαι 40 χρόνια στην Πυγμαχία και δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα εκτός ρινγκ, το διδάσκω άλλωστε στους μικρούς μου αθλητές. Για αυτά τα ψεύδη, τις συκοφαντίες, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ιδίως για την ανυπολόγιστη ηθική βλάβη που υφίσταμαι».

Ο γενικός γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.Ο., Θεόδωρος Συνοδινός δήλωσε για το περιστατικό: «Επικοινώνησα και τα μέλη της ομάδας Πυγμαχίας και με ενημέρωσαν σχετικά με το περιστατικό του Σαββάτου. Πρόκειται για κατασκευασμένο γεγονός που σκοπό έχει να βλάψει το Σύλλογό μας. Είμαστε δίπλα στον Γιάννη Αϊδινιώτη και θα κινηθούμε νομικά αν χρειαστεί για να προστατέψουμε τον Παναθηναϊκό από τέτοιες αήθεις ενέργειες»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close