Οι «πράσινοι» έχουν τιμωρηθεί με αφαίρεση τριων βαθμών για οφειλές 500.000 ευρώ. Με την προσφυγή τους ζητούν από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ να διευκρινίσει αν η απόφαση ενεργοποιείται μέχρι την πλήρη εξόφληση του παίκτη και επίσης να διεκρινίσει την απόφαση ότι η ποινή ενεργοποιείται επειδή δεν δόδηκε μια δόση από το ποσό και όχι το σύνολο.

Αν δεν υπάρχει ερμηνεία της απόφασης, το τριφύλλι ζητάει την αναστολής μέχρι την επίλυση του ζητήματος από την Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας.  Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς, δίνοντας στον Βέμερ τη λιξιπρόθεσμη δόση ύψους 50.000 ευρώ και όχι όλη την οφειλή.

Ο… πόλεμος συνεχίζεται, καθώς προσφυγή έκανε και ο Βέμερ. Η πλευρά του Γερμανού ζητάει να τηρηθεί η απόφαση και ο Παναθηναϊκός να δώσει τις 500.000 ευρώ, τους τόκους, αλλά και τα δικαστικά έξοδα.

Η εκδίκαση των προσφυγών θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Οι «πράσινοι», που πλήρωσαν την πρώτη δόση των 50.000 ευρώ, ευελπιστούν ότι η απόφαση θα αλλάξει και θα πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς.

Ενότητες