ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Σταθερά πρώτος ο Καλάθης στην ψηφοφορία για τον MVP!

Ο Νικ κατέχει σταθερά τα πρωτεία στη μάχη για την ανάδειξη του MVP της σεζόν. Δείτε τα αποτελέσματα.

Euroleague: Σταθερά πρώτος ο Καλάθης στην ψηφοφορία για τον MVP!

Οι «κάλπες» της Euroleague για την ανάδειξη του MVP της τρέχουσας σεζόν έχουν ανοίξει από τις 9 Απριλίου, με τους φιλάθλους να εξακολουθούν να δίνουν τις ψήφους τους ώστε να βγάλουν τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν αλλά και την καλύτερη πεντάδα.

Έπειτα από μια εβδομάδα, ο Νικ Καλάθης εξακολουθεί να προηγείται στην προτίμηση του κοινού, έχοντας το 11.77% των ψήφων, με τον Λούκα Ντόνσιτς να έρχεται δεύτερος με 7.57% και τον Τζέιμς Γκιστ στην τρίτη θέση με 7.2%! Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Βέσελι (6.44%) και Σενγκέλια με 5.86%. Εντός 10άδας βρίσκονται οι Σίνγκλετον (6ος με 4%) και Τζέιμς (9ος με 4%).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψήφος του κοινού θα προσμετρηθεί κατά 25% στο τελικό αποτέλεσμα για την ανάδειξη του MVP, καθώς το υπόλοιπο θα κριθεί μέσω των επιλογών των ΜΜΕ. Η ψηφοφορία θα κλείσει στις αρχές Μαΐου.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.854 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.