ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μόνο τότε θα υπάρξει «θέμα Δώνη» στον Παναθηναϊκό

Η αλήθεια για την περίπτωση Δώνη και τον Παναθηναϊκό.

Μόνο τότε θα υπάρξει «θέμα Δώνη» στον Παναθηναϊκό

Η υπόθεση του Γιώργου Δώνη έχει μπει στην «πράσινη» επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες και η φημολογία περί πρόθεσης συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό εντάθηκε εκ νέου τις τελευταίες ημέρες.

Το σενάριο που αφορά πρόθεση συζητήσεων με τον Γιώργο Δώνη σε περίπτωση που ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, «κολλάει» στη δεδομένη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος.

Η πλευρά του Δώνη έχει καταστήσει σαφές ότι με τα τωρινά δεδομένα, την αβεβαιότητα που επικρατεί και την έλλειψη μπάτζετ, δεν θα υπήρχε χώρος συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.434 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η προοπτική επαφών με τον Δώνη θα μπορούσε να ανοίξει, εάν και εφόσον ο σύλλογος ήταν οικονομικά υγιής και φυσικά υπήρχε ανάγκη εύρεσης νέου προπονητή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.