ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ για Γιαννακόπουλο: «Ξέρει καλύτερα από τον καθένα…»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στους συμπατριώτες του για την απόφαση Γιαννακόπουλου, εκφράζοντας τον σεβασμό του στις επιλογές του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ.

Πασκουάλ για Γιαννακόπουλο: «Ξέρει καλύτερα από τον καθένα...»

Δηλώσεις στο «Radio Marca» παραχώρησε, μεταξύ άλλων, ο Τσάβι Πασκουάλ, με τον Καταλανό τεχνικό να απαντά και σε ερώτηση σχετικά με την απόφαση αποχώρησης από την Euroleague και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε τον σεβασμό του στις κινήσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εκείνος ξέρει καλύτερα» και τονίζοντας το γεγονός πως δεν του έχει γίνει η παραμικρή υπόδειξη για τη δουλειά του από εκείνον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασκουάλ:

Για τα περί αποχώρησης του Παναθηναϊκού από τη Euroleague: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για επτά μήνες, παλέψαμε για να είμαστε εδώ. Κανείς, τίποτα, καμία κατάσταση δεν θα αλλάξει την ψυχοσύνθεσή μας. Από την άλλη, σέβομαι απόλυτα αυτό που έχει αποφασίσει ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Στον ενάμισι χρόνο που είμαι εδώ, δεν μου έχει κάνει την παραμικρή υπόδειξη σε ό,τι αφορά στη δουλειά μου, στο τι πρέπει να κάνω. Γι αυτό κι εγώ λοιπόν δεν μπορώ να του πω τι να κάνει εκείνος. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο. Στηρίζει την ομάδα τόσα χρόνια, δεν έχω να πω κάτι άλλο επ’ αυτού».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Δεν είναι μόνο πρόεδρος, είναι ιδιοκτήτης. Ο άνθρωπος που επενδύει χρήματα στην ομάδα. Όταν βάζεις χρήματα από την τσέπη σου, είναι λογικό πως λειτουργείς διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο κόσμος στηρίζει απόλυτα την οικογένεια του κ. Γιαννακόπουλου».

Για τον Τζόρντι Μπερτομέου: «Είμαι προπονητής, οπότε είμαι αφοσιωμένος στην προπόνηση και στο να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Δεν είμαι για τέτοια θέματα».

Για το τι του έκανε εντύπωση στην Ελλάδα: «Ο κόσμος είναι πολύ παθιασμένος, ζει πολύ έντονα τη ζωή του, έχουν ένα ιδιαίτερο DNA υπό αυτή την άποψη. Είναι σοβαροί άνθρωποι, σκέφτονται αρκετά και λειτουργούν με σταθερότητα, επί της ουσίας δεν υπάρχουν πολλές διαφορές -θα έλεγα- ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Η διοργάνωση είναι πολύ περίπλοκη, κι η αλήθεια είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχε ούτε τον Σέρχιο Γιουλ, ούτε τον Γκουστάβο Αγιόν, ούτε τον Άντονι Ράντολφ, ούτε τον Τρέι Τόμπκινς, κι όμως παρέμεινε ανταγωνιστική στη Liga Endesa και την EuroLeague. Κάνει καλή σεζόν, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος δεν τις χρησιμοποίησε ως δικαιολογία ή για άλλο λόγο. Συνέχισε να κάνει καλά αυτό που ξέρει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.