ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σήμερα θα… μάθει η Ρεάλ για την Ακρόπολη!

Σε συζήτηση το αίτημα της ισπανικής ομάδας.

Σήμερα θα... μάθει η Ρεάλ για την Ακρόπολη!

Προετοιμάζοντας την άφιξη της αποστολής της στην Αθήνα για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ζητήσει, μεταξύ άλλων, την Ακρόπολη!

Όχι δεν πρόκειται για πρόταση αγοράς του μνημείου, αλλά όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η ισπανική ομάδα επιθυμεί να τραβήξει πλάνα διάρκειας τριών ωρών στο διάστημα παραμονής της στην Αθήνα, για λογαριασμό του Real Madrid TV.

Το αίτημα της Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθεί προς συζήτηση στο ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο), το οποίο και θα αποφανθεί εάν θα χορηγηθεί η σχετική άδεια στο κανάλι της ισπανικής ομάδας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...