ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρέξτε να προλάβετε: Διαθέσιμα εισιτήρια για το αποψινό ματς με τη Ρεάλ!

Δείτε πως μπορείτε να τα προμηθευτείτε πριν... εξαφανιστούν!

Τρέξτε να προλάβετε: Διαθέσιμα εισιτήρια για το αποψινό ματς με τη Ρεάλ!

Το Sold Out για το αποψινό ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανακοινωθεί από την Κυριακή του Πάσχα, ωστόσο  υπάρχει ελπίδα σε όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν ένα μαγικό χαρτάκι.

Στο Viva άνοιξαν πριν από λίγο ορισμένες θέσεις στο ΟΑΚΑ για το αποψινό ματς, μετά από επιστροφές χορηγών αλλά και από την Euroleague. Όσοι επιθυμείτε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της viva.gr, ώστε να δείτε εάν μπορείτε να κλείσετε κάποια θέση, καθώς τα εισιτήρια που απέμειναν αναμένεται να κάνουν φτερά εντός ώρας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...