ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Δύσκολα μας πιάνει κάποιος με τέτοια απόδοση»

Οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα για την εμφατική νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Βουγιούκας: «Δύσκολα μας πιάνει κάποιος με τέτοια απόδοση»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα:

«Είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Ακολουθήσαμε τέλεια το πλάνο και ξεκινήσαμε με 20-0 στο πρώτο πεντάλεπτο. Ξέρουμε ότι η Ρεάλ θα αντιδράσει και το δεύτερο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Προσπαθούσαν να δώσουν ώθηση στους συμπαίκτες τους από τον πάγκο, μείωσαν, αλλά είχαμε ψυχολογία και ρυθμό και στο ΟΑΚΑ δύσκολα να μας πιάσει κάποιος με τέτοια απόδοση.

Δεν γίνεται συνέχεια, αλλά χαιρόμαστε που έγινε τώρα και θέλουμε να γίνει ανάλογη εμφάνιση και την Πέμπτη. Και πέρυσι στο ημίχρονο ήμασταν μπροστά με 16 πόντους. Αυτό λέγεται εμπειρία, δεν ήταν χαλαροί οι παίκτες ειδικά αυτοί που έπαιζαν και πέρυσι και ήρθε η νίκη. Στην αρχή βρήκαμε ενέργεια και βάζαμε όλα τα σουτ. Ξέραμε ότι δεν είναι έτσι και ευελπιστώ να έχουμε ανάλογη εικόνα στο επόμενο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...