ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος: «Σοβαρή η πρόταση της Pan Asia – Συνοδοιπόροι στα χρέη και παίρνουν την ΠΑΕ»

Τι εκτιμά, μιλώντας στο περιβάλλον του, ο Γιάννης Αλαφούζος για την πρόταση της Pan Asia για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Αλαφούζος: «Σοβαρή η πρόταση της Pan Asia - Συνοδοιπόροι στα χρέη και παίρνουν την ΠΑΕ»

Νέες πληροφορίες έρχονται στο «φως» σχετικά με τη στάση του Γιάννη Αλαφούζου στην πρόταση που κατατέθηκε από την Pan Asia, μέσω του εκπροσώπου της, Πάιρο Πιενγκμπονσάντ, για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πολύ σοβαρή την πρόταση του fund και εκτιμά ότι αν τηρηθούν οι προϋποθέσεις που έχει θέσει, τότε το ζήτημα για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ θα προχωρήσει ακάθεκτο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου (μιλώντας στο περιβάλλον του), μόλις γνωστοποιήθηκαν οι όροι που έθεσε στην Pan Asia, ήταν η εξής: «Εγώ δεν ζητάω λεφτά, βάζω λεφτά στον Παναθηναϊκό», συμπληρώνοντας τα εξής: «Υπάρχει επικοινωνία. Απαντήσαμε ήδη από το βράδυ της Δευτέρας στην επιστολή του διεθνούς fund που εκπροσωπεί ο κ.Πιεμπονγκσάντ. Και απαντήσαμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα, γιατί πρόκειται για μία πολύ σοβαρή πρόταση. Αν λειτουργήσουμε και οι δύο πλευρές ως συνοδοιπόροι στην αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ, θα διασφαλιστεί το μέλλον του Παναθηναϊκού και θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου τοποθετήθηκε και για την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του consortium του Athens Alive: «Είχαμε λάβει μία επιστολή από τον εκπρόσωπο του κ.Γιαννακόπουλου, τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα για την πολύ μεγάλη προσφορά της οικογένειάς του και του ίδιου στον Παναθηναϊκό. Την αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα και απαντήσαμε, ζητώντας κάποιες διεκρινίσεις. Περιμένουμε και από εκεί σχετική απάντηση στις δικές μας θέσεις»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.