ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επικοινωνία Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου

Η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου ήρθε σε επικοινωνία με την αντίστοιχη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά την έκφραση δυσαρέσκειας από τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ.

Επικοινωνία Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου

Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξέφρασε νωρίτερα τη δυσαρέσκειά της αναφορικά με τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το γεγονός πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε απαντήσει στην πρόταση για το Athens Alive OAKA.

Η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου επικοινώνησε με συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ώστε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για το εν λόγω ζήτημα. Η ουσία που βγαίνει από το ζήτημα είναι ότι οι δύο πλευρές έχουν καλή επικοινωνία μεταξύ τους, ωστόσο παραμένει σε φιλικό επίπεδο.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του χειρίζονται το θέμα του πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ στο πλαίσιο των διεθνών όρων συναλλαγής, ώστε να επιτευχθεί αυτό το σημαντικό deal. Συμφωνίες τέτοιου είδους απαιτούν συνεχείς επαφές και λεπτούς χειρισμούς μεταξύ των ενδιαφερόμενων. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τους κυβερνητικούς φορείς όσο και με τα ξένα funds, oύτως ώστε να προχωρήσει το πρότζεκτ του Athens Alive και να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ουσιαστικά, ο μεγάλος στόχος της πλευράς Γιαννακόπουλου είναι το να πέσουν οι υπογραφές με την Κυβέρνηση ώστε να πάρει σάρκα και οστά το πρότζεκτ που αφορά το ΟΑΚΑ. Μια διαδικασία η οποία βρίσκεται σε καλό δρόμο μεν, ωστόσο απαιτείται η ανάλογη υπομονή ούτως ώστε να επιτευχθούν οι επιμέρους συμφωνίες με φορείς όπως το Υπουργείο Αθλητισμού, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας αλλά και το ίδιο το ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...