ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

MVP της πρώτης αγωνιστικής ο Καλάθης!

Έγινε το προφανές! Ο Νικ Καλάθης αναδείχθηκε ως ο MVP των πρώτων αναμετρήσεων της προημιτελικής σειράς της Euroleague.

MVP της πρώτης αγωνιστικής ο Καλάθης!

Oλοκληρώθηκαν οι πρώτες αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης της Euroleague, με τις τέσσερις αναμετρήσεις να διεξάγονται το διήμερο 17-18/4.

Στην πρώτη αγωνιστική ημέρα, ο Νικ Καλάθης αναδείχθηκε MVP, καθώς η διαστημική εμφάνισή του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (11 πόντοι, 16 ασίστ, 29 στο ranking) δεν βρήκε… απάντηση από τους… συναδέλφους του στα υπόλοιπα τρία ματς.

Έτσι, έπειτα από την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ, ο Νικ Καλάθης αναδεικνύεται ως ο MVP των Game 1, λίγες ώρες πριν από το δεύτερο ματς με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (19/4).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...