ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: “Παραμένει το φαβορί η Ρεάλ”

Χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, μετά το χθεσινό 1-0, κρατάει ο Τσάβι Πασκουάλ.

Πασκουάλ:

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε ενόψει του παιχνιδού με τη Ρεάλ την Πέμπτη: «Νομίζω πως δεν πρέπει να κάνουμε… reset, αλλά να συνεχίσουμε έτσι. Δεν σταματάς στα πλέι οφ. Κάθε ματς μπορεί να είναι ή να μην είναι διαφορετικό. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Όταν νικάς πρέπει να είσαι δυνατός, να συνεχίζεις έτσι. Όταν χάνεις, πρέπει να δεις τι πρέπει να αλλάξεις. Πρέπει να μην αλλάξεις νοοτροπία μέσα στα πλέι οφ» και συμπλήρωσε για τους Μαδριλένους:

 «Η Ρεάλ έχει μια απίστευτη ομάδα, με ποιότητα και περισσότερη εμπειρία από εμάς. Ξέρω πως θα αντιδράσουν, θα ξεκινήσουν το ματς επιθετικά. Θα είναι έτοιμοι να παίξουν. Λόγω της ποιότητας συνεχίζουμε να τους θεωρούμε φαβορί».

Τέλος, ο Καταλανός τόνισε: «Κάθε ματς θα είναι διαφορετικό. Και οι δύο ομάδες είναι σοβαρές σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να νικήσουμε σε όλα τα ματς. Θα υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις, αλλά τίποτα ιδιαίτερα περίεργο για τους δύο προπονητές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.