ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Κόσμος και ομάδα σκέτη… ταύλα, θέλει προσοχή την Πέμπτη!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την εμφάνιση σε στυλ... ΝΒΑ από τον Παναθηναϊκό και το πάρτι που έστησαν οι οπαδοί στο ΟΑΚΑ, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή για το παιχνίδι της Πέμπτης καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη στη σειρά.

Κόσμος και ομάδα σκέτη... ταύλα, θέλει προσοχή την Πέμπτη!

Aυτό που ζήσαμε απόψε στο ΟΑΚΑ ήταν σκέτη… ταύλα!

Κόσμος, ο καλύτερος του πλανήτη. Ατμόσφαιρα, η καλύτερη απ’ όλα τα γήπεδα, κάτι που μόνο ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να δημιουργήσει. Ομάδα; Από άλλον πλανήτη. Βγαλμένος από το NBA ήταν ο αποψινός Παναθηναϊκός.  Το τελικό σκορ τα λέει όλα: 95-67 την Ρεάλ. Ναι, την Ρεάλ, όχι κάποια μικρομεσαία ομάδα. H βασίλισσα ήρθε στο ΟΑΚΑ και ο παντοκράτορας ο εξάστερος την ταπείνωσε! Την έκανε να φαίνεται πολύ μικρή ομάδα, χωρίς αυτή να είναι η αλήθεια. Είναι μεν τεράστια ομάδα, αλλά ο αποψινός Παναθηναϊκός δεν παιζόταν! Τόσο απλά.

Με έναν Καλάθη βγαλμένο από το NBA και αυτός να μοιράζει ασίστ, λες και είναι… φυστίκια και δίπλα του τον Τζέιμς που έκανε και αυτός… παπάδες, βάζοντας τρίποντα και καλάθια στο ένας εναντίον ενός με μεγάλη ευκολία. Αλλά και οι υπόλοιποι ήταν σεληνιασμένοι και λυσσασμένοι για την νίκη από την αρχή, όπως φάνηκε με την άμυνα, που έπαιξαν και έγινε το απίστευτο 20-0. Γκιστ, Θανάσης, Γκάμπριελ έσβηναν… τα φώτα και μοίραζαν τάπες και όλα κύλησαν όπως τα ήθελε ο στρατηγός Πασκουάλ.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 51.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός όντως έκανε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι και σήκωσε στο πόδι τους οπαδούς του που έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ. Μπράβο σε όλους για απόψε, αλλά… στοπ.

Την Πέμπτη έρχεται το δεύτερο παιχνίδι με την Ρεάλ, που ταπεινωμένη από την συντριβή θα μπει με εγωισμό στο γήπεδο, για να κερδίσει και να πάει με το 1-1 στην Μαδρίτη. Το ματς της Πέμπτης δεν θα έχει καμία σχέση με το αποψινό, θα είναι θρίλερ. Συνήθως οι μεγάλες διαφορές στα πρώτα ματς σε αυτή την φάση των play off δεν κάνουν καλό στις ομάδες, που κερδίζουν. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Πασκουάλ και στα παιδιά και με τον κόσμο σε τέτοια έκσταση, πιστεύω, ότι και πάλι θα κερδίσουμε. Δύσκολα πολύ, αλλά θα έρθει η νίκη.

Μέχρι την Πέμπτη ευχαριστούμε τον Τσάβι και τα παιδιά, για αυτό που ζήσαμε απόψε…  Πάμε σαν να είναι η σειρά 0-0 και είναι το πρώτο ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.