ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπόκλιση Θανάση σε οπαδούς: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στάθηκε στη φοβερή παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Υπόκλιση Θανάση σε οπαδούς: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

Οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο στην κάμερα της Nova:

«Είναι απλά το 1-0. Πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι, για να δείξουμε και στον εαυτό μας και στον κόσμο τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και την Πέμπτη εδώ. Είναι κάτι το απίστευτο. Όλοι παλεύουμε για τον ίδιο στόχο. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Παρά τις αντιξοότητες, είμαστε όλοι μαζι».

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι, τόνισε: «Πρέπει να δείξουμε και πάλι ότι το θέλουμε πολύ, να είμαστε συγκεντρωμένοι και όλα τα υπόλοιπα είναι θέματα τακτικής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.