ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Πρωτοφανές on air επεισόδιο στο δελτίο της ΕΡΤ: «Έλα, έφυγες! Θα μας πάρεις τη θέση;» (vid)

Μπορεί κατά καιρούς να έχουμε δει διάφορες γκάφες στην ΕΡΤ, αυτό, όμως, που έκανε ο Αντώνης Αλαφογιώργος στην αθλητικογράφο, νομίζοντας ότι το μικρόφωνο του ήταν κλειστό, δεν έχει προηγούμενο!

Πρωτοφανές on air επεισόδιο στο δελτίο της ΕΡΤ: «Έλα, έφυγες! Θα μας πάρεις τη θέση;» (vid)

το φινάλε του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων και ενώ μόλις είχε αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, ο παρουσιαστής γύρισε προς την αθλητικογράφο και, σε έντονο ύφος, της είπε «έλα, έφυγες! Τι θα κάνεις; Θα μας πάρεις τη θέση;».

Αν και ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσα στους δύο υπαλλήλους της ΕΡΤ, το επεισόδιο προκαλεί αίσθηση και εγείρει ερωτήματα και σχόλια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE