ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξελίξεις με το γηπεδικό – Ξεναγήθηκε στον Βοτανικό ο Ταϊλανδός

"Τρέχει" με γοργούς ρυθμούς το θέμα του Παϊρότζ Πιεμπομγκσάντ - Αρκετές οι πιθανότητες να γίνει το deal.

Εξελίξεις με το γηπεδικό – Ξεναγήθηκε στον Βοτανικό ο Ταϊλανδός | panathinaikos24.gr

Οπως σας είχε αποκαλύψει το panathinaikos24.gr από την Τρίτη, ο βασικός στόχος του Ταϊλανδού επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό είναι το γήπεδο στον Βοτανικό.

Ο Ζιώγας είχε δεχτεί 46 γκολ από τον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο δύο από πέναλτι…
Ο Ζιώγας είχε δεχτεί 46 γκολ από τον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο δύο από πέναλτι… 1.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κ. Πιεμπογκσάντ και οι συνεργάτες του έχουν πλήρη ενημέρωση για τη διπλή ανάπλαση, ενώ έχουν μιλήσει και με την κυβέρνηση για το θέμα. Μάλιστα, πρέπει να σημειωθεί το εξής: Ο νόμος είναι ακόμα σε ισχύ, πράγμα που σημαίνει ότι αν υπάρχουν χρήματα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτίσει γήπεδο στον Βοτανικό! Αρκεί να υπάρξει χρηματοδότηση από κάποιον ή κάποιους και στη συγκεκριμένη περίπτωση απο τον Ταϊλανδό.

Κατά τις προηγούμενες επισκέψεις του στην Αθήνα, ο Παϊρότζ  πήγε στον Βοτανικό και ξεναγήθηκε στην περιοχή. Είδε τα έργα που έχουν γίνει και έχουν, φυσικά, μείνει στάσιμα, έμαθε τα πάντα για την περιοχή, τον νόμο και τα σχέδια και μάλιστα φάνηκε ενθουσιασμένος με μια τέτοια προοπτική.

Τις επόμενες ημέρες, ίσως και αύριο, θα υπάρξουν νέες συζητήσεις ανάμεσα στον Πεϊρότζ και τον Αλαφούζο προκειμένου να προχωρήσει το deal. Τη δεδομένα χρονή στιγμή, πάντως, οι πιθανότητες να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του Ταϊλανδού είναι πολλές.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close