ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάει καλά το θέμα με τον Ταϊλανδό για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου βγαίνει μια αισιοδοξία για θετική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις με τον Παϊρότζ Πιεμπογκσάντ.

Πάει καλά το θέμα με τον Ταϊλανδό για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός | panathinaikos24.gr

Αρκετές είναι οι πιθανότητες ο Παϊρότζ Πιεμπογκσάντ να είναι το επόμενο «αφεντικό» του Παναθηναϊκού. Κι αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές πηγαίνουν καλά και υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη και αλλαγή σελίδα στην πράσινη ΠΑΕ.

Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο
Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο 5.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η πρόταση είναι και πολύ σοβαρή και καλή. Οι διαπραγματεύσεις πηγαίνουν καλά», τονιζόταν από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου για το θέμα και αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι μια αισιοδοξία για συμφωνία.

Όπως γράψαμε και χθες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ταϊλανδός μεγιστάντα δίνει 13 εκατ. ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο για να καλύψει μέρος των χρεών.  Ισως από την πλευρά του Παϊρότζ να δοθεί ένα μεγαλύτερο ποσό, κάτι που αν συμβεί, η συμφωνία θα θεωρηθεί δεδομένη.

Στις αρχές της εβδομάδας θα γίνει ραντεβού με εκπρόσωπο του Ασιάτη επενδυτή. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και οι δυο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία για τα χρέη και τα χρήματα που θα δώσει ο Παϊρότζ, στα τέλη του μήνα θα πέσουν και οι υπογραφές.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close