ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΣΗ ΠΛΕΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πήρε θέση για Pan Asia η πλευρά Γιαννακόπουλου: «Καλοδεχούμενη κάθε σοβαρή προσπάθεια σωτηρίας»

Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τοποθετήθηκε για το ενδιαφέρον της Pan Asia για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χαρακτηρίζοντας ως «καλοδεχούμενη» κάθε προσπάθεια σωτηρίας του συλλόγου.

Πήρε θέση για Pan Asia η πλευρά Γιαννακόπουλου: «Καλοδεχούμενη κάθε σοβαρή προσπάθεια σωτηρίας»

Το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καθιστά σαφές ότι είναι καλοδεχούμενη κάθε προσπάθεια για την σωτηρία του Παναθηναϊκού, κρίνοντας με βάση τις εξελίξεις σχετικά με το ενδιαφέρον της Pan Asia για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ τονίζει ότι από την πρώτη στιγμή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ως στόχο τη διάσωση του Παναθηναϊκού και το γεγονός αυτό αποτέλεσε το βασικό κίνητρό του για την εκπόνηση του σχεδίου με τα ξένα επενδυτικά funds για το ΟΑΚΑ (Athens Alive). Αυτό που καθίσταται σαφές είναι ότι κάθε σοβαρό ενδιαφέρον που προκύπτει για τον Παναθηναϊκό πρέπει να είναι καλοδεχούμενο σε κάθε φίλο του συλλόγου, όπως είναι και για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ…

Ωστόσο, το γεγονός της «εμπλοκής» της Pan Asia δεν αποτελεί εμπόδιο στην συνέχιση των διαδικασιών που τρέχουν για το πρότζεκτ του Athens Alive OAKA, όπως συμπληρώνει η πλευρά Γιαννακόπουλου. Οι επαφές με την κυβέρνηση βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε να διευθετηθούν όλα τα απαραίτητα σημεία ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να περάσει στην επόμενη φάση το κολοσσιαίο έργο για το ΟΑΚΑ, που θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στον Παναθηναϊκό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συν τοις άλλοις, η πλευρά Γιαννακόπουλου αναφέρει ότι το πάθος του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ για τον Παναθηναϊκό τον οδηγεί στο να δουλεύει καθημερινά με πυρετώδεις ρυθμούς πάνω από το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ και δίνει μάχη με τον χρόνο ώστε να επέλθει η πολυπόθητη συμφωνία με την κυβέρνηση. Παράλληλα, όπως τονίζεται, στην περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις της Pan Asia με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ, το ATHENS ALIVE και η πλευρά Γιαννακόπουλου θα δρομολογήσει τη διαδικασία που έχει εξαγγείλει για την είσοδο της στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

Εάν τελικά υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Pan Asia και του Γιάννη Αλαφούζου, τότε πολύ πιθανόν να «τρέξει» η υπόθεση για το γήπεδο, με τους Ασιάτες να έχουν αναδείξει την περίπτωση του Βοτανικού. Ωστόσο, επειδή εκτιμάται (από την πλευρά Γιαννακόπουλου) ότι η υπόθεση Βοτανικός είναι εγκλωβισμένη και πολύπλοκη, τότε το Athens Alive θα βγει μπροστά προτάσσοντας το ΟΑΚΑ ως την σίγουρη λύση για το νέο γήπεδο του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.