ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Αποχή αν δεν πληρωθούμε μέχρι την Τρίτη”

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μίλησαν σήμερα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και ζήτησαν την καταβολή των υπόλοιπων μισθών τους μέχρι την Τρίτη, σε διαφορετική περίπτωση θα κάνουν νέα αποχή από τις προπονήσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, πήγε σήμερα στο Κορωπί για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές, έπειτα από επιθυμία των πράσινων. Σύμφωνα με πληροφορίες,  η συζήτηση αφορούσε την αποπληρωμή των οφειλομένων, καθώς μόλις πριν από λίγες μέρες οι παίκτες πήραν το 30% του Δεκεμβρίου, τη στιγμή που βρισκόμαστε στα μέσα Απριλίου.

Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν από τον Κωνσταντίνου να γίνει πληρωμή κι άλλων μισθών και συγκεκριμένα να πάρουν το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου.  Σε διαφορετική περίπτωση προειδοποίησαν με νέα αποχή από τις προπονήσεις. Συγκεκριμένα, όπως τόνισαν αν δεν πληρωθούν μέχρι την Τρίτη, δε θα κατέβουν στις προπονήσεις και πιέζουν τη διοίκηση για νέες πληρωμές.

Η απάντηση από την πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ ήταν ότι θα τους ενημερώσει μέχρι τη Δευτέρα για το αν θα ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...