ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Στόχος ο Βοτανικός και η Παιανία για τον Πιεμπογκσάντ

Ο Ταϊλανδός συνεχίζει τις επαφές του με τον Γιάννη Αλαφούζο και σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις.

Στόχος ο Βοτανικός και η Παιανία για τον Πιεμπογκσάντ

Ο Πάιροτ Πιεμπογκσάντ ενδιαφέρεται για τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχοντας δίπλα του τον επιχειρηματία, Βίκτωρα Ρέστη. Η πρόταση, ως γνωστόν, έχει γίνει και εκτός από το ραντεβού του υποψήφιου επενδυτή με τον Γιάννη Αλαφούζο την προηγούμενη Δευτέρα, έχουν προηγηθεί κι άλλες συναντήσεις πριν από δυο μήνες. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και προχωρημένο.

Οι συζητήσεις γίνονται για να αναλάβει τα χρέη ο Παιρότ, ο οποίος δίνει 13 εκατ. ευρώ στον Αλαφούζο για να καλύψει μέρος των χρεών, τηλεοπτικό συμβόλαιο και τρίτους (σύνολο 20 εκατ. ευρώ).

Ο Ταϊλανδός ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ του Βοτανικού, όπως σας είχαμε γράψει από την Τρίτη  Μάλιστα, ο Παϊρότ πήγε και είδε την περιοχή και τα έργα τα οποία έχουν γίνει, τονίζοντας ότι αν γίνει το deal θα χτιστεί εκεί το γήπεδο, κάτι για το οποίο είναι ενήμερη η κυβέρνηση. Παράλληλα, ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ, όπως τόνισε, θέλει και την Παιανία και γι αυτό θα γίνει συζήτηση με τον  Γιώργο Βαρδινογιάννη, στον οποίο ανήκει το προπονητικό κέντρο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το όλο θέμα, πάντως, βρίσκεται σε καλό δρόμο και ίσως από την ερχόμενη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.