ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι διασυνδέσεις του Πιεγκμπονσάντ και το ελληνικό team για τον Παναθηναϊκό

Το δίκτυο επαφών που μπορεί να φανεί χρήσιμο και ο ρόλος των Ελλήνων στη νέα εποχή.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιένγκμπονσαντ και παρά τη διαφορά που φέρεται να υπάρχει, οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν να βρουν τη χρυσή τομή ώστε να συμβεί η αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό.

Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)
Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic) 10.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει ουδεμία επίσημη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, θεωρείται βέβαιο πως εάν Αλαφούζος και Pan Asia δώσουν τα χέρια, ο Πάιροτζ Πιένγκμποσαντ θα ανοίξει, σε πρώτη φάση, τη γκάμα επαφών του και των υψηλών διασυνδέσεών του σε UEFA και FIFA, ώστε να γίνουν προσπάθειες άρσης του ευρωπαϊκού αποκλεισμού που έχει επιβληθεί στο τριφύλλι.

Έπειτα, όσον αφορά την περίπτωση εμπλοκής του Βίκτωρα Ρέστη, η Live Sport αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας συμμετέχει στο επενδυτικό σχήμα, ωστόσο δεν φαίνεται πως θα πάρει μετοχές της ΠΑΕ στην κατοχή του.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, το κύριο μέλημα του Παϊρότζ Πιένγκμπονσαντ, σε περίπτωση που η ΠΑΕ περάσει στα χέρια της Pan Asia, είναι η εύρεση των κατάλληλων Ελλήνων στελεχών ώστε να τρέξει με επιτυχία το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)
«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids) 9.934 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close