Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιένγκμπονσαντ και παρά τη διαφορά που φέρεται να υπάρχει, οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν να βρουν τη χρυσή τομή ώστε να συμβεί η αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει ουδεμία επίσημη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, θεωρείται βέβαιο πως εάν Αλαφούζος και Pan Asia δώσουν τα χέρια, ο Πάιροτζ Πιένγκμποσαντ θα ανοίξει, σε πρώτη φάση, τη γκάμα επαφών του και των υψηλών διασυνδέσεών του σε UEFA και FIFA, ώστε να γίνουν προσπάθειες άρσης του ευρωπαϊκού αποκλεισμού που έχει επιβληθεί στο τριφύλλι.

Έπειτα, όσον αφορά την περίπτωση εμπλοκής του Βίκτωρα Ρέστη, η Live Sport αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας συμμετέχει στο επενδυτικό σχήμα, ωστόσο δεν φαίνεται πως θα πάρει μετοχές της ΠΑΕ στην κατοχή του.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, το κύριο μέλημα του Παϊρότζ Πιένγκμπονσαντ, σε περίπτωση που η ΠΑΕ περάσει στα χέρια της Pan Asia, είναι η εύρεση των κατάλληλων Ελλήνων στελεχών ώστε να τρέξει με επιτυχία το ποδοσφαιρικό τμήμα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου