ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-2

Λύγισε και αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μία «ανάσα» από τον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών, κερδίζοντας τα δύο πρώτα σετ, έχασε στις λεπτομέρειες τα υπόλοιπα δύο, έπειτα από δραματική εξέλιξη, λυγίζοντας τελικά στο τάι μπρέικ (2-3).

Λύγισε και αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός

Συγκλονιστικό ματς, δίχως happy end για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, παρά το γεγονός πως βρέθηκε μπροστά με 2-0 σετ, απώλεσε εννέα σετ μπολ στο τρίτο και το τέταρτο σετ, με τον Ηρακλή να απαντά ισοφαρίζοντας και εν τέλει κερδίζοντας το ματς στο τάι μπρέικ (3-2).

Σε ένα ματς που κράτησε τρεις ώρες και τρία από τα πέντε σετ κρίθηκαν στους 30+ πόντους, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να τελειώσουν την υπόθεση-νίκη και να προκριθούν στον τελικό, λυγίζοντας στη συνέχεια από ψυχολογική και σωματική κόπωση, με αποτέλεσμα να υπάρξει πλήρης ανατροπή σκηνικού. Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ο Ζόνατας με 23 πόντους.

Η πρόκριση χάθηκε, ωστόσο το εν λόγω ματς δεν ήταν το σημαντικότερο για τον Παναθηναϊκό, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τη Νίκη στο Αιγίνιο για τα πλέι άουτ, στο οποίο οι «πράσινοι» παίζουν τα ρέστα τους για την παραμονή και χρειάζονται καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ ώστε να σώσουν την παρτίδα, καθώς σε περίπτωση «καθαρής» ήττας (με τα αντίστοιχα σκορ) θα υποβιβαστούν.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα σετ: 32-34, 17-25, 36-34, 32-30, 15-10

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...