ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτή είναι η διαφορά Αλαφούζου – Pan Asia για τον Παναθηναϊκό

Τόσα χρήματα απέχει η συμφωνία μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιέγκμπονσαντ για την ΠΑΕ. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.

Αυτή είναι η διαφορά Αλαφούζου - Pan Asia για τον Παναθηναϊκό

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του εκπροσώπου της Pan Asia, Παϊρότζ Πιέγκμπονσαντ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με στόχο την επίτευξη του deal για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του τριφυλλιού.

Σύμφωνα με τη Live Sport, η διαφορά που υπάρχει μεταξύ του «mr ΣΚΑΪ» και του ασιατικού fund είναι της τάξεως των 8.5 – 9 εκατ. ευρώ. Ποσό το οποίο είναι σχετικά υψηλό, ωστόσο από τις δύο πλευρές εκφράζεται αισιοδοξία και υπάρχει έδαφος για συνέχιση των διαπραγματεύσεων ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Το πεδίο που μελετάται εκατέρωθεν είναι η διάρθρωση των χρεών της ΠΑΕ και το τι θα αναλάβει να διευθετήσει κάθε πλευρά εάν υπάρξει συμφωνία. Πάντως, αρκετά ζητήματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού μεταξύ των άμεσων συνεργατών του Γιάννη Αλαφούζου και της Pan Asia, την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.