ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Η ζωή του Μοχάμεντ Άλι γίνεται σειρά!

Η ζωή του μεγαλύτερου πυγμάχου στην ιστορία του αθλήματος θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη…

Η ζωή του Μοχάμεντ Άλι γίνεται σειρά!

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS αποφάσισε να δημιουργήσει τη «8 Fights — The Life of Muhammad Ali» (8 μάχες – Η ζωή του Μοχάμεντ Άλι), μια ‘’Limited Serie’’ η οποία εξιστορεί στα οκτώ επεισόδια τα πάντα σχετικά με τους οκτώ μεγάλους αγώνες που έδωσε ο Μοχάμεντ Άλι έχοντας όμως αρκετά στοιχεία από τη ζωή του.

Μεγάλο βάρος θα δίδεται στην προσωπικότητα, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του μεγάλου πυγμάχου εκτός ρινγκ, με τους δημιουργούς να θέλουν να κάνουν γνωστές πτυχές του χαρακτήρα του Άλι που παραμένουν στη σκιά του μεγάλου του ταλέντου στο ρινγκ.

Η σειρά θα βασίζεται στην βιογραφία του Μοχάμεντ Άλι, Ali: A Life” του Τζόναθαν Έιγκ.

Μάλιστα, οι δημιουργοί έχουν αρχίσει ήδη να δουλεύουν επάνω στη σειρά. Ωστόσο δεν μπορεί να εκτιμηθεί πότε θα είναι έτοιμη προς προβολή.

Πηγή: topranknews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE