ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλα για όλα για «διπλό» στη Μαδρίτη

Παίκτες και τεχνική ηγεσία στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Μαδρίτη για να αποκτήσουν προβάδισμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Όλα για όλα για «διπλό» στη Μαδρίτη

Τα πράγματα χθες δεν εξελίχθηκαν καλά. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε σε καλή μέρα βασικά του ατού, έχασε πάρα πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια, είδε από την άλλη πλευρά τους Μαδριλένους να είναι πιο αποφασιστικοί, πιο συγκεντρωμένοι και πιο εύστοχοι κυρίως στην επανάληψη και η ήττα ήρθε. Μια ήττα που πικραίνει τον κόσμο της ομάδας, αλλά που, στην τελική, δε σημαίνει ότι ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείστηκε. Εχει μπροστά του να δώσει παιχνίδια – μάχες στη Μαδρίτη με σκοπό να νικήσει τουλάχιστον στο ένα, ώστε να πάρει προβάδισμα για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου. Ο «πόλεμος» δεν έχει χαθεί και αυτό είναι το πνεύμα που επικρατεί στην ομάδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του προετοιμάζονται για τα παιχνίδι της Τετάρτης και της Παρασκευής στη Μαδρίτη με ένα και μόνο στόχο: Να πάρουν, τουλάχιστον, μια νίκη επί της Ρεάλ. Οι «πράσινοι» μπορούν, αρκεί να εμφανιστούν ξανά δυνατοί, αποφασισμένοι και με καλύτερο μπάσκετ από το χθεσινό. Το σύνθημα στο «στρατόπεδο» του εξάστερου είναι «όλα για όλα για διπλό στη Μαδρίτη».  Το σύνθημα των οπαδών, από την άλλη, το παρακάτω: «ΠΑΟ μπορείς…»

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.