ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον: Τι απάντησε για το μέλλον του, το Final 4, τον Πασκουάλ και την Ευρωλίγκα! (pics)

Όλες οι απαντήσεις που έδωσε ο Αμερικανός φόργουορντ στο Twitter, σε ερωτήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Σίνγκλετον: Τι απάντησε για το μέλλον του, το Final 4, τον Πασκουάλ και την Ευρωλίγκα! (pics)

Ο Κρις Σίνγκλετον έδωσε «σήμα» για το γεγονός ότι δέχεται ερωτήσεις μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, με τους οπαδούς του τριφυλλιού να τον ρωτάνε για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Για το αν θα πάει στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός: «Έτσι πιστεύω»

Για το τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα στα ματς της Μαδρίτης: «Να παίξουμε πιο σκληρά από αυτούς και να πάρουμε τα ριμπάουντ»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν μπορεί η σειρά να επιστρέψει στην Αθήνα ή να τελειώσει με δύο διπλά στη Μαδρίτη: «Πιστεύω ότι μπορούμε»

Για το τι πήγε στραβά την Πέμπτη: «Είχαν περισσότερη ενέργεια και μας πήραν τα ριμπάουντ»

Για τον καλύτερο συμπαίκτη: «Δύσκολη ερώτηση. Έχουμε πολλούς ξεχωριστούς χαρακτήρες. Θα κάναμε ένα υπέροχο ριάλιτι σόου».

Για την υπόθεση με την Euroleague: «Ποτέ δεν θες να χάνεις χρήματα. Πιστεύω ότι μπορούνε να φτιάξουνε μια καλύτερη διοργάνωση για τους οπαδούς στο μέλλον».

Για το μέλλον του: «Θα εξετάσω όλες τις παραμέτρους, αλλά αγαπώ τον Παναθηναϊκό», «Μου αρέσει εδώ. Το να επιστρέψω εξαρτάται από πολλά πράγματα. Αυτή η ομάδα θα έχει 6+ ελεύθερους», «Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου (οι σκέψεις για το μέλλον), αλλά προς το παρόν ο στόχος μου είναι να πάω στο Final-4 με τον Παναθηναϊκό».

Για τον Πασκουάλ: «Ο κόουτς έχει πάντα έναν άσο στο μανίκι του. Το παρατσούκλι του είναι ο άρχοντας της τακτικής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.