ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κίνηση ΜΑΤ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ΠΑΕ και το ΟΑΚΑ

Διαβάστε τις εξελίξεις.

Κίνηση ΜΑΤ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ΠΑΕ και το ΟΑΚΑ

Όπως αναφέρει η Live Sport, οι υποψήφιοι επενδυτές και συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το Athens Alive απέστειλαν στα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη την πρότασή τους, το περίφημο MoU (μνημόνιο συνεργασίας), με τους όρους που επιθυμούν για να προχωρήσει το σχέδιο, περιμένοντας την έγκρισή του.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Athens Alive επιμένει στο διπλασιασμό του συντελεστή δόμησης. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει από καθυστερήσεις μέχρι και συνολικό μπλόκο στο έργο. Έχει συμβεί στο παρελθόν και το γνωρίζουμε. Οι επενδυτές δε συζητούν δίχως αύξηση του συντελεστή δόμησης, καθώς σε αντίθεση περίπτωση δεν θα έχουν τα προσδωκόμενα έσοδα.

Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να κορυφωθούν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεν αποκλείεται να έχουμε και ανακοινώσεις πριν το τέλος του μήνα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.076 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...