ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πρώτη αντίδραση των παικτών για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Πως υποδέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές τα νέα για την αποδοχή της πρότασης της Pan Asia από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η πρώτη αντίδραση των παικτών για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου αποδέχθηκε την πρόταση της Pan Asia για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον αναμένονται αντιδράσεις από την πλευρά του Πάιρο Πιενγκμπονσάντ για να οριστικοποιηθεί η αλλαγή σελίδας στο τμήμα.

Οι εξελίξεις έφτασαν, όπως ήταν φυσικό και στα αυτιά των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή θέλησαν να μάθουν περί τίνος πρόκειται με την εν λόγω εξέλιξη, σε μεταξύ τους συζητήσεις στο Κορωπί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα γεγονότα έδειξαν και οι ξένοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», οι οποίοι μάλιστα ζήτησαν από τους Έλληνες συμπαίκτες τους να τους μεταφράσουν το τι γράφεται στο διαδίκτυο για τις εξελίξεις αναφορικά με την αλλαγή σελίδας στην πράσινη ΠΑΕ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.